Frumusețea - un concept subiectiv și extrem de controversat. Unii consideră senzual ochii mari și buzele pline, alții sunt nebuni după piele albă și trăsături faciale rafinate. Dar toate controversele dispar când vine vorba despre frumusețea copiilor.

Descope.ro vă prezintă copii care, datorită aspectului lor și magiei fermecătoare, au devenit faimoși aproape în întreaga lume.

Haileigh Vasquez, SUA

Faceți cunoștință, ea este Haileigh Vasquez și visul ei este să devină designer, cel puțin la fel de mare ca și Karl Lagerfeld.

Ca să-și împlinească visul micuța Haileigh a intrat la școala tinerelor designeri, devenind cea cai tânără elevă din 2017.

William Franklyn-Miller, Australia

Acest copil cu ochi albaștri este denumit cel mai frumos băiat de pe Instagram.

Popularitea lui a început după ce cineva a publicat această fotografie pe Twitter, postare care a devenit imediat virală.

Acum tânărul William se filmează în diferite reclame și își ăncearcă puterile pe platoul de filmări.

Jordyn Reinle, SUA

Micuța Jordyn face primii pași în lumea modei dar deja a reușit să lucreze cu branduri mare ca Simplicity Patterns, The Children’s Place, Kidpik.

Tallia Burk, SUA

Anastasia Averbukh, Israel

Megan & Morgan, SUA

La începutul anului, aproape tot Internetul a vorbit despre aceste gemene. Utilizatorii au remarcat că fetele sunt foarte asemănătoare cu celebra cântăreță Rihanna, dacă nu ținem cont de culoarea ochilor, ceea ce le face unice.

Anastasiya Knyazeva, Rusia

Anna Pavaga, Rusia

Iar acesta este un mic înger din Sankt Petersburg. Anna practică baletul și, la fel ca multe fete de vârsta ei, visează să devină balerină.

Lauren Lunde, Coreea de Sud

Există opinia natura înzeztrează cu frunusețe neobișnuită copiii proveniți din căsătorii mixte. O confirmare izbitoare a acestui lucru este Lauren, a cărei mamă este coreeană, iar tatăl - canadian.

Colin & Kameron Scott, SUA

Colin și Cameron sunt frați gemeni. Acum lucrează cu o agenție mică de modeling din California: Bensimon Models.